Bokruta kombinert med Uljus Unni

27. februar 2019 - 02. mars 2019

kl. 08:30

Sted: Sør-Troms
Sandstrand, Grov, Borkenes, Vik, Flesnes, Skånland

Uljus Unni = Det sjenerte multebæret

Ujus Unni er et bittelite multebær som bor midt ute på en stor, magisk myr. Ujus Unni er veldig glad for at hun er «enøye». Da blir hun sikkert ikke plukka og spist, for Ujus Unni vil ikke bli stor. Men det skjer likevel, mens hun sover. En morgen våkner hun med hodet fullt av saft. Når menneskene kommer ut på myra for å plukke multer, gjømmer Ujus Unni seg blant
blokkebæra, og ingen finner henne. Men er det å bli spist, det verste som kan skje et multebær? Eller finnes det verre ting?

​​​​​​​Eventyret om Ujus Unni blir fortalt med sang og musikk lagd av forfatteren og med fantastiske illustrasjoner lagd av Katja Ravdna Broch Pedersen. Valgfri språkform nordsamisk/norsk. Produksjonen passer best for de aller minste.

Les mer: Uljus unni produksjon

Siri Broch Johansen er en samisk forfatter, sanger og dramatiker. Hun har skrevet flere prisbelønte barne- og ungdomsromaner, mange scenetekster og også sakprosa. Nå har hun lagd en forestilling for de yngste skolebarna. Hun både synger og forteller om Ujus Unni – det sjenerte multebæret.n passer best for de aller minste.

Turnéplan: Uljus Unni

27.02: Sandstrand skole kl.09:00 / Grov skole kl.11:30

28.02: Borkenes skole kl.08:30 + 09:00 / Vik skole kl.10:00 / Flesnes skole kl.12:30

01.03: Skånland skole fra kl.08:35

 

 

 

Arrangør: Bok- og kulturbussen

Pris/Billetter: Gratis

Kontaktperson: Anne Gerd Lehn

kulturbussen@tromsfylke.no (Tlf: 77788662)

Samarbeidspartner:
Den kulturelle skolesekken

Translate »